Bernstein Real estate

Lodge i lyxklass

Denna smakfulla Åre lodge från 2009 ligger belägen strax intill Copperhill, i Bear Peak. Full access till Åres liftsystem via ski-in-ski-out via Copperhillexpressen. Åreskutan och Renfjället skönjs som bakgrundsmotiv från flertalet av hemmets rum. En smakfull och klassisk fjällbyggnation av trä där allt är väl genomtänkt och byggt med hög klass.

Hemmet utgörs av 160 kvm i två plan med tomt om 1217 kvm. Entréplanet utgörs främst av en samlingsplats med vida och öppna ytor. En härlig känlsa infrias via högt i tak och stora glaspartier ut mot fjällvärlden. Den centralt placerade eldstaden inbjuder till mys efter en dag i backen och via rummets balkong kan man njuta av Åreskutans topp eller inandas den friska luften och lapa sol. Denna del utgör hemmets hjärta och tillhåll.

På planet återfinns hall med skiffergolv, badrum med dusch samt gäst wc. Vidare följer ett större sovrum med utgång till balkong i väster. Matplatsen är intgrerad med vardagsrummet och det öppna köket. Vackert golv av trätiljor.

Den del som utgör den huvudsakliga sovrumsdelen är souterrängplanet, vilket nås via trappa. Här finns fyra möjliga sovrum samt stort badrum med möjlighet till relax rymlig bastu med fönster mot skidsystem och fjäll. Här finns även dusch och utgång till terrass och för att rulla sig i snön inför en bastubadandet. Allt smakfullt designat och kakel i svart färgskala åtnjuts. 

På fastigheten finns det skidförråd såväl som garage för skoter och bil. Stor uppställningsplats för bilar.

Ett underbart läge med ett par minuters promenad till Copperhill för ett socialt umgänge. Skidbacken alldeles utanför husknuten med dess liftsystem, som i sin tur är sammankopplat till hela Åres skidsystem. Ett perfekt hem för det sportiga paret, den aktiva och sociala familjen och naturälskaren. 

Välkomna till Bear Peak och Björnen Örnen 45!