Bernstein Real estate

Familjehem på Båstads Väster - Lindallén 5

Ett 60-tals hem i hjärtat av Båstad, på Lindallén 5. Inbäddad i grönska, bakom murar och pittoreska grusgångar, ligger enplansvillan, väl avskild. Ett mycket attraktivt läge på Båstads Väster, enbart ett stenkast ifrån tennisens Mecka med stadion, Hotellområdet kyrkan och torget.

Huset utgör 134 kvm och tomten 825 kvm. Funktionell planritning från byggår, om 5 rok, varav 3-4 sovrum. Huset delas upp i sällskapsdel med kök och hall samt sovrumsdel med egen ingång. I den främre delen av huset finner vi således allrum och matsal i fil med en öppen planlösning mot Lindallén och havet. Sovrumsavdelningen vetter ut mot trädgården, med gästhus och uteplats i väster. Här finner vi tre sovrum samt badrum. 

Utsikt över både Laholmsbukten och Kungsberget, från delar av huset. Mot Lindallén finns garage samt parkeringsplatser för upp till två bilar. Här finns även separat gästhus om 2,5 rum och kök, eget badrum och charmig uteplats i väster. Gästhuset har äldre ytskikt blandat med brädgolv i original. Rymlig garagebyggnad med intilliggande förråd och tvättstuga. Denna byggnad kan enkelt konverteras till dubbelgarage med bakomliggande förråd eller med bibehållen tvättstuga.

En fastighet med stor potential för både den som önskar ett sommar- såväl som permanentboende i centrala Båstad.

Välkomna till Lindallén 5!