Bernstein Real estate

DRÖMLÄGE I TOREKOV!
Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en fastighet med drömläge vid populära Ydre Hall i Torekov! Utsikten är slående med en fantastisk vy över horisonten och Hallands väderö. Från bostaden kan man njuta av de mest magiska solnedgångar som finns att uppleva och Torekovs bästa bad har man endast ett stenkast ifrån. Huset, som är uppfört så sent som 2005 och ritat av den välrenommerade arkitekten Lennart Bigner, är bra planerat och i gott skick. Huset är uppvärmt med bergvärme. 

ENTRÉPLAN
När man kliver in i bostaden välkomnas man av en rymlig hall som öppnar upp mot övriga rum på entréplan. Här finns garderober med gott om plats för avhängning och en trappa som leder upp till övre plan. I hallen finns även en helkaklad gästtoalett med vägghängd WC-stol och tvättställ. Till höger om hallen kliver man in i det stora köket som utgör samlingspunkten i huset och där man kan njuta av både brasan som sprakar och av den storslagna utsikten medan man lagar mat och umgås. Köket erbjuder gott om arbets- och avställningsytor och här finns även plats för ett större matbord. Från köket kommer man vidare in i vardagsrummet som löper längs med Ydre hall. Rummet är ljust och trivsamt med gott om ljusinsläpp från flertalet fönster och fungerande öppen spis. Här finns även det trevliga burspråket där man bara vill sitta från morgon till kväll och titta på utsikten. Det lilla berget framför burspråket ger dessutom bra skydd mot insyn. Mellan vardagsrummet och hallen finns ett bibliotek/TV-rum med fina platsbyggda bokhyllor. Detta rum skulle även kunna fungera som sovrum för den som önskar. Längst in mot trädgården ligger Master bedroom som utgörs av en egen avdelning. Rummet rymmer flertalet garderober, en klädkammare samt ett helkaklat badrum ensuite. Här finns även egen utgång till trädgården samt tillgång till det inglasade lilla "blomsterrummet". I anslutning till sovrummet finns även ett mindre arbetsrum samt ytterligare ett helkaklat badrum. Vidare finns innanför badrummet en fullt utrustad tvättstuga med egen utgång till trädgården. Trägolv i samtliga rum med undantag för kök och hall där det ligger klinker. I taken finns infällda spotlights i samtliga rum. Centraldammsugare finns.

ÖVRE PLAN
När man kommer uppför trappan möts man av en möblerbar hall med två klädkammare och ett badrum med WC, tvättställ och dusch. På vardera sida om hallen finns två större sovrum med plats för dubbelsäng och flertalet garderober. Trägolv på hela våningsplanet.  

 
TRÄDGÅRD OCH ÖVRIGA BYGGNADER
Trädgården på baksidan är till stor del insynsskyddad och här finns flertalet uteplatser. Även på framsidan finns uteplats där man kan sitta och njuta av utsikten. Vidare finns det på fastigheten ett gästhus som är renoverat ca. 2005 och som rymmer två sovrum, badrum, vardagsrum, pentry och uterum med infravärme. Perfekt för husering av gäster eller för uthyrning under de populära sommarmånaderna. Till fastigheten hör även friggebod, flertalet redskapsförråd samt en parkering med plats för minst två bilar. 


TOREKOV
Torekov är ett gammalt fiskeläge som är beläget på västra kusten av Bjärehalvön. Byn är en välbesökt sommarort och är idyllisk med sina kullerstensgator och pittoreska Skånelängor - ofta täckta av klätter- och stockrosor. Samlingspunkten är den gamla ruinen vid torget där det ligger flertalet populära restauranger. Från den lilla hamnen går Väderöbåten dagligen ut till Hallands väderö och på Fiskhuset får du dagsfärsk fisk varje dag. I byn finns flertalet badplatser och runtomkring går cykelvägar och promenadstigar i olika naturreservat. På Heden kan man njuta av både härliga promenader och av den mest fantastiska utsikten över Kullabygden och Hallands Väderö. Golfbanor finns det gott om runtomkring Torekov och givetvis finns det tennisbanor och numera även paddeltennisbana. Båstad centrum, med tågstation, sin välkända tennis och med all service som kan tänkas behövas, nås på drygt en kvart. Flygplats för inrikesflyg finns i Ängelholm och nås på en knapp halvtimme och Köpenhamns internationella flygplats ligger en och en halv timme bort.