Bernstein Real estate

Internationellt på första parkett 

Bernstein Real Estate har äran att förmedla detta drömhem, högt och lummigt läge med ett av Båstads bästa sollägen. På första parkett med en underbar vy över Båstad med Laholmsbukten samt det böljande Bjäre med dess omnejd. Lägenheten, designad av Andreas Martin-Löf, är från 2019 och utgör 80 praktiska kvm och fyra rum samt kök. Allt är av yttersta klass och modern lyx. Brf Kungsberget utgör ett optimalt boende för den tennisälskande med Drivans anläggning strax intill. Gång- och cykelavstånd till Båstads centrum, Malens strand och tennisens Mecka. Ett hem och förening som kan erbjuda alla de bekvämligheter som önskas, såsom egen parkeringsplats, spadel och en gemensam pool. Boendet passar väl för den lilla familjen, för året runt boende såväl som sommarboende och den äldre generationen.

Öppen och ljus planlösning. Stora isoler glaspartier integreras med den inbjudande balkongen som vetter mot väster. Vackra parkettgolv av trä, raka linjer och generellt snygga materialval. Sällskapsyta i form av vardagsrum, kök och matrum är integrerad med modernt och funktionellt kök från Ballingslöv i ljusgrå ton med push-funktion. Kyl, frys och diskmaskin är gömda bakom köksluckorna och samtliga vitvaror inkl. spis och ugn är från Siemens. Vidare finns det tre ljusa och praktiska sovrum, inredda med behaglig fräschör.

Två gediget helkaklade badrum, med klinker på såväl golv som väggar, ett behagligt färgval av grå och vit nyans. I det ena finns det tvätt och tork. Här finns WC, tvättställ med överskåp, handdukstork och tvätt & tork kombimaskin. Vattenburen golvvärme i hemmet. 

Hakonhus park lgh 1101 är ett flexibelt och bekymmersfritt boende av internationell toppklass.

Övrigt

I föreningen finns det hiss till de olika våningsplanen samt gemensam infinity pool och spa-avdelning med bastu, dusch och badrum. Till varje lägenhet finns även ett förråd samt parkeringsplats med laddplats. Tillgång till gästrum med dubbelsäng & bad/dusch för medlemmar att hyra samt gemensamt cykelförråd. 

Välkomna att kontakta Bernstein Real Estate för mer information!