Bernstein Real estate

Invid Torekovs golfklubb med solnedgången i väst

På Barkskeppsgränd 7 ligger detta välkomnande familjehem i två plan. Bostaden lämpar sig väl som permanent- såväl som sommarboende. Ljus letar sig in i huset, oavsett tidpunkt på dygnet. Sol från öst till väst, med solnedgången i väster är magisk. Enbart ett fåtal meter till golfbanan för den aktive. Ett naturligt boende för familjen eller paret som älskar Bjärehalvön och Torekov med sitt vackra landskap.

Den röda träfasaden är beklädd med vackert blomster. Rosor, nypon och annan växtlighet inhägnar tomten om 700 kvm, i flera väderstreck. Den plana tomten ligger i ett utmärkt solläge och där vi rakt västerut blickar ut över Kattegatt, Hallands Väderö samt ett böljande landskap. 

Husets byggnadsår är 1973 med tillbyggnad 1992 och 2007-2009. Fastigheten har nyttjats främst som ett fritidsboende men passar utmärkt även som året runt boende. Hemmet utgör en area om totalt ca 220 kvm enl. säljare (enl. LMV 195 kvm boarea och 28 kvm biarea). Ett funktionellt familjehem där det nedre planet bjuder på stenlagd hall med wc, ett sovrum, vardagsrum och kök, inglasad veranda, matsalsrum samt förråd, större badrum och bastu samt tvättstuga. Golv av trä och klinker. Vardagsrummet är integrerat med köket och gränsen mellan inne och ute suddas ut genom de stora fönsterpartierna, i såväl uterum som matsal. Den nyare delen från 2006 innehar ett vackert ljusflöde via takfönster såväl som stengolv. Badrum med badkar och bastu med fristående dusch. Intilliggande praktisk walk-in closet och förråd. Tvättrum. Från matrummet och vardagsrummet kan man njuta av den vackra solnedgången, från tidig vår fram till höst. Vidare, från solterrassen innehas fri sikt. Flertalet utgångar till trädgården nyttjas frekvent under sommarhalvåret.

Den andra planet utgörs av två sovrum, ett allrum samt en mindre toalett. Synliga balkar. Härifrån kan även landskap med golfbana och horisont skönjas. Spelrätt via samfälligheten i Torekovs golfklubb innehas. Ingen kö för tillfället och ett medlemskpa kan erbjudas. Vidare finns det padel, tennis och boulebana som samfälligheten är en del av. Cykelavstånd in till Torekovs kärna och gångväg om ett par minuter till golfbanan runt hörnet samt en cykeltur till bad.

Hemmet är väl omhändertaget sedan sitt ursprung, 1973. Förråd. Beläget på återvändsgränd. Mekanisk ventilation. 

Välkomna till Barkskeppsgränd 7 i Torekov!