Bernstein Real estate

LJUST OCH FRÄSCHT OCH MED MYCKET CHARM

Beläget i tenniskvarteren vid Båstad gamla torg, strax ovanför småbåtshamnen, ligger detta charmiga hus från 1920-talet. Fastigheten har ett trevligt läge med Mariakyrkan på ena sidan och stor insynsskyddad trädgård, full med bärbuskar och fruktträd, på andra. Från husets norra sida har man vacker utsikt med havsvy och från terrassen på övre plan ser man även Hallandsåsen. Huset genomgick en större renovering 2010-2012 och har därefter renoverats löpande med smakfulla och trevliga materialval. Fastigheten är uppdelad i två bostäder där gästlägenheten har separat ingång med eget kök och badrum - perfekt för en familj med tonårsbarn, som generationsboende eller för uthyrning! För den som önskar, finns möjligheten att göra om till ett enda boende. Från Kyrkogatan 14 har man gångavstånd till det mesta som Båstad har att erbjuda, såsom hotel Skansen, tennisbanorna, butiker, stranden och hamnen med alla restauranger. Bio har du tvärs över lilla parken och kulturella evenemang finns året om. Inte att förglömma är den lilla charmiga "Pelle-gången" som används flitigt som en genväg ner till Lindallén och havet. 

Varmt välkomna!

ENTRÉPLAN
När man kliver in i den lilla hallen möts man av ett ljust och fräscht kök med påkostade detaljer. Till vänster finns plats för avhängning och intill hall och kök en liten gästtoalett, trevligt tapetserad med tapet från Ralph Lauren. Köket kommer från Kvänum och är utrustat med spis från ILVE med induktionshäll och ugn, kyl/frys från Siemens samt diskmaskin från Miele.  Skåpluckorna är vita och i klassisk stil, bänkskivan är i exklusiv Calacatta marmor och ovan diskbänken sitter ett vitt kakel som stänkskydd. I köket finns inbyggda skåp samt ett burspråk med liten matplats. Vidare kliver man in i matsalen som går i vinkel med vardagsrummet. Här finns flertalet inbyggda skåp som går i linje med köksinredningen, även dessa från Kvänum. Från vardagsrummet kommer man ut till den inbyggda verandan som leder vidare ut till trädgården. Genomgående mörkbetsade golv i ekfanér. 

ÖVRE PLAN
På övre plan möts man av ett allrum som idag används som TV-rum. Härifrån kommer man ut på den stora terrassen, varifrån man har en fantastisk utsikt över havet i norr och Hallandsåsen i öster. På terrassen kan man njuta både av sin frukost i morgonsolen och drinken i kvällssolen. På övre plan finns två sovrum, båda med plats för dubbelsäng och med vardera två fönster. Det ena är vitmålat, med A/C och inbyggda garderober i nischerna samt med en liten walking closet intill. Det andra är tapetserat och ligger i anslutning till badrummet. Badrummet rymmer ett badkar, WC, tvättställ samt elektrisk handdukstork. Genomgående mörkbetsade golv i ekfanér med undantag för ett av sovrummen som har heltäckningsmatta. 

GÄSTLÄGENHET
Här möts man av en liten hall med plats för avhängning till vänster. Vidare kommer man in i köket, även detta från Kvänum, med bänkskiva i Carrara marmor och vitt kakel ovanför diskbänken. Köket är utrustat med ugn/spis med induktionshäll från Electrolux samt kyl och diskmaskin från Gaggenau och det finns en mindre matplats. I anslutning till köket ligger badrummet som är helkaklat och som rymmer duschhörna, WC, tvättställ, elektrisk handdukstork samt tvättmaskin. I golvet ligger värmeslingor för bästa komfort. Vidare från köket kommer man in till det lilla TV-rummet. På varsin sida om detta rum ligger sovrummen, båda med plats för dubbelsäng. Det ena sovrummet är något större än det andra och har egen utgång till trädgården. Utanför gästlägenhetens entré finns också en uteplats i soligt söderläge. 

ÖVRIGT
Larm (Verisure) finns i båda bostäderna (även ASSA-lås och larm på fönster) 
Parkering med plats för två bilar
Automatiserade rullgardiner på flertalet fönster (mörkläggande i sovrummen)
Automatiserade jalusier utvändigt