Bernstein Real estate

Inspirerande boende intill Båstad golfbana

Möjlighet att förvärva en unik fastighet full av själ och karaktär på underbara Bjäre, med Båstad GK som närmaste granne. Fastigheten har en internationell prägel med genomtänkta lösningar och exklusiva materialval. Privata trädgårdar med terrasser, växthus, stenlagda stigar och frodig vegetation förbinder tre hus och skapar en härlig innergårds atmosfär. Ett unikt tillfälle för golfälskare att bo så nära golfbanan som möjligt, med en privat stig från trädgården direkt in till Båstad GK. Den totala fastigheten består av tre fristående hus ,två fullt utrustade kök, ett pentry, fyra kompletta badrum och en gästtoalett. 

Vid husets ytterdörr via en uppfart av gatsten hittar du en stor välkomnande amerikansk veranda som leder till en hall med inbyggd klädförvaring och en gästtoalett. Vidare inne i huset möts du av ett komplett och elegant kök med portugisiska bänkskivor av kalksten och gott om arbetsutrymme med ett stort hörnkylskåp och en diskmaskin. Vidare finns det en köksö med gott om förvaring samt arbetsyta, en 120cm bred kombinerad gas-och stek häll och en dubbelugn. Här återfinns även ett separat grovkök utrustat med en restaurangdiskmaskin, blandare med kolsyrat vatten samt god förvaring för köksgeråd och ytterligare stora arbetsytor. Köket är integrerat med matsalen i en öppen planlösning och dubbla glasdörrar leder direkt ut till terrassen och trädgården. I anslutning till terrassen, som enbart ligger några steg från köket, finns ett uppvärmt och möblerat uterum. Intill matsalen finns ett vardagsrum med en kamin inklädd i skiffer för avkopplande stunder.

En trappa, från hallen, leder upp till den privata övervåningen där det stora sovrummet, dressing room samt en praktisk tvättstuga. Det stora sovrummet har en fransk balkong och synliga takbjälkar samt ett badrum en suite med separat toalett, dusch, dubbla handfat och teakgolv. Dressing room har stora förvaringsytor för kläder och tvättstugan ligger praktiskt precis intill. På den här våningen finns det gott om utrymme för vila, klädvård i kombination med tvätt och torkning, och även ett utrymme för en liten kontorsdel.

Källarvåningen, även kallad "Down Under”. Hit finns en separat ingång och här ligger ett sovrum, ett stort badrum, en tvättstuga och ett stort förråd. Förrådet kan dessutom lätt omvandlas till en vinkällare om så önskas. Fönster ger ljusinsläpp och golven i sovrummet och badrummet är helkaklade i sjösten. Badrummet är komplett med toalett, dusch och dubbla handfat. 

Fastigheten rymmer ytterligare två byggnader för gästboende och uthyrning: Golfer House och Cricket House. Det rymliga Golfers House är på 60 kvm och består av ett sovrum, stor garderob, badrum, dusch, dubbla handfat, vardagsrum, kök och en stor privat terrass.Det finns också ett stort förråd för golf-och trädgårdsutrustning. Cricket House är ett charmigt litet hus på ca 30 kvm med vardagsrum, sovrum, badrum, dusch och ett litet kök med spis och kylskåp 

Den grönskande, helt isolerade trädgården ansluter husen med stenlagda gångar och vackra växtodlingar.

Trädgården ger direkt tillgång till Båstad GK. Bredvid terrassen finns ett smakfullt och praktiskt inrett uterum, bara beläget steg från köket. I den här vackra vinterträdgården kan du njuta av naturen under alla årstider medhjälp av värmelampor. Uterummet, terrassen och innergården är som gjort för att njuta av livet eller för festliga sammanhang med goda vänner.

Kort sagt är detta en fastighet med kvalitet och integritet där ingenting har utelämnats. En fastighet som har det lilla extra och är unik.