Bernstein Real estate

Smultronställe i Torekov

I en av Torekovs mest centrala gamla kaptensgårdar den s.k. Varegården, finner vi denna klassiska enhet om 102 kvm och 5 rok. Ett inflyttningsklart sommar- och vinterparadis. Högkvalitativ bostad med ett smakfullt val av interiör. Bra planering i kombination med gemytlighet. Allt väl genomtänkt och planerat in i minsta detalj. Färdigställt 2017. Juridisk person kan förvärva.

Bostaden i två plan, där nedre plan utgör främst plats för socialt umgänge och familjeliv. När vi stiger in i hemmet möts vi av ett vackert trägolv och en härligt öppen planlösning, där vardagsrum och kök är öppet och integrerade. Flertalet fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp och härlig känsla infrias. Vackra massiva snickerier och anpassade dörrpartier. Smakfullt badrum med arkitektritade inklädda möbler för bl a tvättmaskin/torktumlare. Vidare finns ett sovrum eller arbetsrum med platsbyggda garderober. Arkitektritat kök i ek med Miele utrustning och skivor av kalksten. Här nås också den egna trädgården som inhägnas. Vidare nås föreningens gemensamma faciliteter, såsom pool, grillplats och padelbana.

Övre plan nås via platsbyggd trätrappa. Vidare, finns ett master bedroom med balkong och vy ner mot vattnet och Hallands väderö. Intilliggande snyggt kaklat badrum. Här finns även två sovrum/gästrum till om så önskas, samt ett större förråd. Synliga murstockar och det finns plats för flertalet sängar. 

Egen uteplats utanför dörren lockar att umgås i det fria.  

Föreningen med dess karakteristika och arkitektur är mycket tilltalande för den som önskar ett enkelt och funktionellt boende. Ett inflyttningsklart hem som erbjuder faciliteter såsom bla. pool och padelbana, där medlemskap ingår.I föreningen ingår ett "Lock and Leave koncept” där trädgårdsskötsel så som gräsklippning och underhåll tas om hand och kostnaden för detta ingår i månadsavgiften.

Välkomna att kontakta mäklaren för mer information och visning.

Övrig information

I avgiften ingår skötsel av pool, gräsklippning mm "Lock and Leave" koncept

Juridisk person kan förvärva

Parkeringsplats

Medlemskap poolområde och padel

Egen uteplats

Tvätt- och tork i bostaden, Miele genomgående

Förråd ingår