Bernstein Real estate

Sagogård på Bjärehalvön

I hjärtat av Bjäre, insvept i en oas bland ängar och åkrar och med havet i blickfång, ligger denna ljuvliga välskötta gård.   

Gården om 180 kvadratmeter är renoverad och i gott skick. Den utgör två plan med en genomtänkt och funktionell planlösning. Här återfinns härliga öppna ytor för familj och vänner att kunna umgås på. En öppen och ljus känsla infrias när vi stiger in i bostaden.

Öppen planlösning där ett centralt placerat kök med en köksö som leder vidare till vardagsrum med en öppen spis från original. 

Nedervåningen har även ett sovrum samt ett snyggt intilliggande renoverat badrum med detaljer såsom dusch av koppar. Små detaljer som gör att hemmet får det illa extra. Övervåningen bjuder på en rymd och havsvy över Skälderviken med omnejd. Här finns det ytterligare två sovrum och ett badrum samt ett förråd.

Ljuvlig och plan tomt om 1.848 kvm, omringad av gärdsgård.  Stor växtlighet, såsom lavendel-buskar pryder gårdens framsida. Vacker gräsmatta och med en stensatt baksida, där kvällssolen kan åtnjutas. Här växer röda vinbär, krusbär, rabarber samt pallkragar med ruccola, timjan, oregano, gräslök, smultron, mm. Ståtligt körsbärsträd samt ett magnoliaträd.

Gårdens växthus uppfördes år 2015 och utgör 28 kvm. Här kan man avnjuta dygnets timmar beroende av väder. Magiska vyer skönjs åt alla håll där harmoni och ett lugn infrias särskilt när den vackra kvällsolen infaller. 

Vidare finns det finns ett garage om 40 kvm med bastu som även kan göras om till ett gästhus vid behov. Det finns även möjlighet att bygga ytterligare 30 kvm på tomten samt Atterfallare. Detta utan att inkräkta på de enheter som idag finns på tomten.

En snirklig väg leder genom landskapet och fram till gården och för tankarna till sagovärlden. En längtan att återkomma, blir ett faktum.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information