Bernstein Real estate

 

BEKVÄMT OCH TREVLIGT BOENDE I TOREKOV!

Bjäreterrassen erbjuder funktionella och arkitektritade parhus som för tankarna till en modern Skåneby. Här bor du i husform men med den bekvämlighet och trygghet som en bostadsrättsförening utgör. På Ekdahls Lycka 41B får man en uppvuxen och trevlig trädgård samt flera tillval som säljaren gjort såsom inbyggda garderober, elektrisk markis, elementskydd samt specialdesignat kök. 

I området finns även en fantastisk grustennisbana i världsklass, ett poolområde med bastu och duschar samt ett orangeri, som samägs av föreningens medlemmar.

Från Bjäreterrassen har man närhet till det mesta som Torekov har att erbjuda. Tack vare den nya cykelbanan har man nu, inte bara stranden och golfbanan, utan även mataffären, hamnen och alla restauranger, på cykelavstånd.

TOREKOV

Torekov är ett gammalt fiskeläge som är beläget på västra kusten av Bjärehalvön. Byn är en välbesökt sommarort och är idyllisk med sina kullerstensgator och pittoreska Skånelängor - ofta täckta av klätter- och stockrosor. Samlingspunkten är den gamla ruinen vid torget där det ligger flertalet populära restauranger. Från den lilla hamnen går Väderöbåten dagligen ut till Hallands väderö och på Fiskhuset får du dagsfärsk fisk varje dag. I byn finns flertalet badplatser och runtomkring går cykelvägar och promenadstigar i olika naturreservat. På Heden kan man njuta av både härliga promenader och av den mest fantastiska utsikten över Kullabygden och Hallands väderö. Golfbanor finns det gott om runtomkring Torekov och givetvis finns det tennisbanor och numera även paddeltennisbana. Båstad centrum, med tågstation, sin välkända tennis och med all service som kan tänkas behövas, nås på drygt en kvart. Flygplats för inrikesflyg finns i Ängelholm och nås på en knapp halvtimme och Köpenhamns internationella flygplats ligger en och en halv timme bort.