Bernstein Real estate

Charmigt och somrigt!

I barnvänligt område, ett stenkast från Torekovs kyrka och med gångavstånd till stranden och det mesta som Torekov har att erbjuda, ligger detta charmiga hus från 1947. Bostaden är ljus och trivsam med fyra sovrum och öppna sociala ytor. Löpande renoveringar har gjorts under åren och säljarna har bland annat installerat bergvärme samt låtit bygga ett lyxigt spa med bastu i källaren. Trädgården har en bra storlek med en underbar uteplats i soligt sydvästläge. 

ENTRÉPLAN
När man kliver in genom dörren möts man av en ljus och inbjudande hall som öppnar upp mot både kök, matplats och vardagsrum. I hallen finns även trappan upp till övre plan samt dörren ner till källaren. Hela entréplanet känns luftigt tack vare den öppna planlösningen samt det ljusinsläpp som strömmar in från alla fönster. I mitten står en braskamin som fungerar både för trivsel och för uppvärmning. Köket är ljust med vita luckor och bänkskivor i mörkt trä. Samtliga vitvaror är från 2014-2017. Innanför vardagsrummet ligger ett sovrum med plats för dubbelsäng och badrum ensuite med WC, tvättställ och handdukstork. 

ÖVRE PLAN
På övre plan finns två sovrum samt ett allrum som idag fungerar som TV-rum. Härifrån finns utgång till den nyrenoverade balkongen. På övre plan finns även badrum med WC, tvättställ, handdukstork och dusch.

KÄLLARPLAN 
I källaren har säljarna inrett ett gästrum med egen ingång samt ett lyxigt spa med rymlig bastu. Badrummet är försett med badkar, WC, tvättställ och handdukstork. På golvet och på delar av väggarna sitter vacker kalksten. 

I källaren finns även förråd, pannrum samt tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och skåp för förvaring. I hela källarplanet ligger klinker på golvet.

ÖVRIGA BYGGNADER
Cykelskjul, lekstuga samt isolerat förråd. 

PARKERING
Uppställningsplats för flertalet bilar. 

ÖVRIGT
Larm finns installerat (kopplat till Torekov Larm & Servicecenter) 

TOREKOV
Torekov är ett gammalt fiskeläge som är beläget på västra kusten av Bjärehalvön. Byn är en välbesökt sommarort och är idyllisk med sina kullerstensgator och pittoreska Skånelängor - ofta täckta av klätter- och stockrosor. Samlingspunkten är den gamla ruinen vid torget där det ligger flertalet populära restauranger. Från den lilla hamnen går Väderöbåten dagligen ut till Hallands väderö och på Fiskhuset får du dagsfärsk fisk varje dag. I byn finns flertalet badplatser och runtomkring går cykelvägar och promenadstigar i olika naturreservat. På Heden kan man njuta av både härliga promenader och av den mest fantastiska utsikten över Kullabygden och Hallands väderö. Golfbanor finns det gott om runtomkring Torekov och givetvis finns det tennisbanor och numera även paddeltennisbana. Båstad centrum, med tågstation, sin välkända tennis och med all service som kan tänkas behövas, nås på drygt en kvart. Flygplats för inrikesflyg finns i Ängelholm och nås på en knapp halvtimme och Köpenhamns internationella flygplats ligger en och en halv timme bort.