Bernstein Real estate

Internationell pärla

På högt läge över Båstad med vy över Laholmsbukten, ligger denna moderna villa, uppförd under 2014 på en tomt om 1014 kvm. Blickandes ut över omnejd med vacker vit putsad fasad och en arkitektoniskt fulländad form. Flertalet stora panormamafönster som bidrar till att gränsen mellan inne och ute suddas ut. Baksidan utgörs av Bjärehalvöns böljande landskap.

Ett av Båstads mer attraktivare lägen och omringat av Bjärehalvöns grönskande landskap och beläget på återvändsgränd. Villan är byggd av snickare och arkitekt från orten. Hemmet har alla bekvämligheter som kan tänkas.

Bostaden är anpassat för en familj såväl som paret. Det utgörs av två plan om totalt ca 300 kvm, varav det ena utgör souterräng. Flertalet uteplatser och altaner omgärdar bostaden. Exklusiva materialval och allt designat ut i fingerspetsarna. Ett perfekt permanent- såväl som semesterboende med närhet till Båstad kärna, tennis och bad. Lobovägen 7 utgör en sann oas, en fristad.

Planlösning

Vi möts av en dold, nästan hemlig dörr, som leder oss in i en hall. Här kan vi välja att ta oss vidare in i en privat avdelning för de äldre barnen eller för övernattande gäster, med egen ingång. Här finns allrum alternativt TV och filmrum samt badrum, pentrykök och sovrum. Egen larmzon. Här finns möjlighet till ytterligare ett sovrum. På andra sidan av huvudentren, leds vi in i ett rymligt garage om ca 40 kvm. Garaget har draget vatten och avlopp på flera ställen och direkt access till huset. Detta kan göras om till spa och träningsdel alt. till boendedel med glaspartier ut. Vidare finner vi gästwc, tvättavdelning, förrådsutrymme, teknikrum på planet. 

Det övre planet nås via smakfull trappa. Här ligger köket centralt placerat tillsammans med den öppna spisen som avgränsar vardagsrum från kök och matplats. Fantastisk vy ut över vatten och ås. Öppen planlösning och breda ekgolv och träinteriör av Riga Parkett. Väldesignat kök av Siematic med hög  kvalitet och klass. Kraftiga fönster som bidrar till att hemmets inomhusklimat är optimalt och flertalet fönster har elektriska gardiner. Specialtillverkat högtalarsystem som drivs av Sonossystem. Här finns ett sovrum med 2 tillhörande klädkammare och ett större badrum med dusch, dubbelhandfat och spa-badkar. Allt i harmonisk grå ton. Utöver detta finns även ytterligare ett rum som idag används som kontor. 

De flertalet uteplatser som omgärdar och ramar in huset kan användas under alla årstider. På den stora terrassen som köket gränsar till via aluminiumdörrar, finns det en pergola om ca 22 kvm med värmeslingor. Denna utgör hemmets oas och det är här man samlas för att äta eller umgås. Här finns även ett flertal partier för att sola eller slappa under dagens timmar. Eldrivet solskyddsystem och inramad av rabatter. En jacuzzi i söder finns på baksidan.

Ett välbyggt exklusivt hem, med närhet till Båstads metropol, med affärer, nöjesliv, tennis, bad och promenadstråk..En internationell samlingsplats för den stora familjen som önskar att tillbringa tid tillsammans under sommarhalvåret och eller under högtider. Välkomna till Lobovägen 7.

Övrigt

FTX-system, bergvärme, ventilationssystem, styrsystem, larmsystem och central. Fingeravtrycksensor, och ljudisolerade dörrar. Säkerhets- och isolerglas alla fönsterpartier.

För mer information, välkommen att kontakta ansvarig mäklare catharina@bernstein.se.