Bernstein Real estate

Redan i entréhallen förstår man varifrån inspirationen kommer – vi möts av ljus och rymd. Från denna hall kliver vi in i matsalen med ett stort fönsterparti med ett härligt ljusinsläpp. På golvet en sisalmatta över ett ekparkettgolv. Det är med en nyfiken känsla vi kliver vidare in i huset.  Sällskapsrummet består av ett stort rum med en öppen spis med energikasett på ena kortväggen. Sisalmatta på ekparkettgolv. Stora treglasfönster. Målade väggar, med en enhetlig ljus färg, här och även i övriga huset. Intill entréhallen finns trappan upp till övervåningen.  På entréplanet, intill matsalen, finns ett stort fullt utrustat och funktionellt kök med bl.a. diskmaskin och grill samt frukostmatsal med stora fönster byggd som ett burspråk. Stengolv. Köksavdelningen har egen ingång från baksidan av huset. Från frukostmatsalen finns nedgång till källaren, som består av förråd, verkstad, tvättrum och teknikrum.

 Övervåningen består av tre sovrum, bibliotek och ett sällskapsrum med utgång till balkong med utsikt över Öresund. Ekparkett på golven. Från övervåningen kommer man med hiss upp till tornrummet/ateljén om drygt 15 kvm med en hänförande utsikt ut över Öresund. Gästrumssavdelningen som ligger i husets västra del, avskild som vinkelbyggnad, har gästrum med egen ingång, loggia samt dusch och toalett

Övrigt:

Tomten är på 1286 kvm, liggande i sydväst. Trädgården är rymlig och lättskött. Falsterbostranden ligger ett längre stenkast från huset och golfbanan, en av Sveriges mest kända, hundra meter bort.