Bernstein Real estate

Smakfullt, funktionellt och alldeles underbart i Torekov

Ytterst trivsamt arkitektritat enplanshus från Götenehus från 2012. Vi möts av en modern och funktionell känsla. Den mörkgråa fasaden gör sig väl på hörntomten som vetter mot den lummiga allmänningen. När vi stiger in i hemmet möts vi av ett härligt ljus från flertalet fönsterpartier som suddar ut gränsen mellan inne och ute samt smakfulla takfönster där solen letar sig in. De ljusa och vackra trägolven av ask bidrar till känslan samt takhöjden om 2,70 m. Luftiga sociala ytor med flertalet trevliga ytor för både inne och utomhusbruk. Hemmet utgör 141 kvm och 4-5 rok varav 2-3 sovrum.

Vi kliver in i den inbjudande hallen med klinkers som öppnar upp mot både kök och matplats. Vi möts av en öppen planlösning där köket är integrerat med sällskapsdel och vardagsrum med utgång till trädgård. Från vardagsrummet, via skjutdörrar, leds vi ut i det fria och till den stenbelagda terrassen.

Vidare, köket är smakfullt och anpassat från Vedum. Detta utgör hemmets kärna och samlingsplats. Här får ett större sällskap plats för middagar och matlag. Ljus interiör med vita luckor och bänkskiva samt spis, kyl och frys från Husqvarna. Genom köket leds man in i vardagsrummet som gränsar till en separat avdelning med hjälp av skjutdörrar, som kan användas som ett extra sovrum eller kontor.

Ett av sovrummen som gränsar mot sällskapsdelarna, har skjutpartier ut mot trädgården. En delvis öppen vägg skiljer sängplatsen från öppen walk in closet med takfönster för ett härligt ljusinsläpp. Vidare finns ett badrum med dusch och tvättställ från Gustavsberg. Separat WC som även går att nå från hallen genom dörr. På golvet och väggarna grå och vit klinkers.

Ytterligare ett sovrum med eget badrum med badkar och dubbeltvättställ samt WC allt från Gustavsberg. På golvet och väggarna grå och vit klinkers. Från detta sovrum kan man även öppna upp skjutdörrar direkt ut till trädgården. Flertalet garderober för förvaring finns tillhanda.

Grovköket är placerat bakom köket och innehar tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna, Tvättho och skåp för förvaring. Grå klinkers i samma skala som badrum och hall. I grovköket finns värmepumpen från Nibe. Från grovköket finns en dörr ut till carport och sidan av huset.

Från utsidan och carporten nås takterrassen på taket via trappa. Här finns trägolv och belysning i golvet. Här innehas en fantastisk utsikt över området och havet samt kyrkan. Byggnaden är belägen på en hörnfastighet och vetter mot allmänning som närmaste granne. Detta bidrar till en privat känsla. Flertalet uteplatser. Tillstånd att bygga ett gästhus på 60 kvm. 

Fastigheten erbjuder flera bekvämligheter med sin moderna och funktionella byggstil. Vattenburen golvvärme, takfönster samt högre takhöjd. Lågenergihus med vattenburen golvvärme i samtliga rum samt från och tilluft. Sammantaget bidrar detta till en låg driftkostnad. 

Trädgården är anlagd mellan 2014-2018 med en fantastisk syrenhäck som avgränsar mot den enda grannen. Rosor, äppelträd och rhododendron finns planterat. Gräsmatta på baksidan av trädgården samt stenbelagd terrass.

Övrigt:

Sonos högtalarsystem  i vardagsrummet och ett sovrum

Askträgolv i samtliga rum förutom hall, badrum samt grovkök med grå klinkers

Fiber indraget

Helt ny robotgräsklippare (2019) ingår i köpet

Villan tillhör Tejstvägens samfällighetsförening.

En del textil, dekor och möblemang kan ingå i försdäljningen

Larm finns installerat

Carport och plats för 2 bilar.