Bernstein Real estate

Smultronställe i Torekov

I en av Torekovs mest centrala gamla kaptensgårdar den s.k. Varegården, finner vi denna klassiska enhet om 135 kvm och 5 rok. Ett inflyttningsklart sommarparadis inför midsommar, för den som önskar. Högkvalitativ bostad med ett smakfullt val av interiör. Skräddarsydda lösningar och harmoniska färgval. Funktionellt och gemytligt. Allt väl genomtänkt och planerat in i minsta detalj. Färdigställt 2017. Juridisk person kan förvärva.

Bostaden i två plan, utgör den södra gaveln av Kaptensgården. Det nedre planet är främst för socialt umgänge och familjeliv. När vi stiger in i hemmet möts vi av vackra bevarade furugolv samt en renoverad gammal kakelugn centralt placerad i vardagsrummet. Vackra massiva snickeribyggda dörrpartier och smakfullt badrum med arkitektritade möbler och ho av Corian samt rostfri blandare. Vidare finns sovrum eller gästrum, om man så önskar. Arkitektritat och snickeribyggt kök i ek med Miele utrustning och skivor av kalksten. Via punchverandan går man ut till den egna gården som inhägnas av en gärdsgård och vidare till föreningens gemensamma faciliteter, såsom pool, grillplats och padelbana.

Övre plan nås via platsbyggd trätrappa. Vidare, ett allrum med vy ner mot vattnet och Hallands väderö gränsar till två härliga sovrum för barnen. Synliga murstockar och här finns det plats för flertalet sängar. Vidare finns snyggt kaklat badrum samt intilliggande master bedroom.

Hela bostaden är varsamt och pietetsfullt renoverad med bevarade detaljer från gårdens ursprung, 1700-tal, som integrerats i ett modernt koncept.

Egen trädgård utanför dörren lockar barnen till picknick eller fotbollsspel.

En helt privat stenlagd uteplats i söder för grillning och ytterligare två uteplatser där en är mer social i öster angränsande poolområdet och sedan trädgården/punschverandan i väster, för barn aktiviteter m.m. 

Föreningen med dess karakteristika och arkitektur infriar känslan av "Barnen i Bullerbyn". Ett inflyttningsklart sommarparadis för familjen som erbjuder faciliteter såsom bla. pool och padelbana där medlemskap ingår. Varegården är idén om ett bekymmerfritt sommarställe i en Bullerby idyll, då det i föreningen ingår ett "Lock and Leave koncept” där trädgårdsskötsel så som gräsklippning och underhåll tas om hand och kostnaden för detta ingår i månadsavgiften.

Välkomna att kontakta mäklaren för mer information och visning.

Övrig information

I avgiften ingår skötsel av pool, gräsklippning mm "Lock and Leave" koncept

Juridisk person kan förvärva

Parkeringsplats

Medlemskap poolområde och padel

Ägaren innehar egen del av fastighetens tomtmark

Tvätt- och tork i bostaden, Miele genomgående

Förråd finns att hyra