Bernstein Real estate

Toppläge i Båstad!

I Båstads mysiga hamnkvarter och med gångavstånd till både strandpromenaden, hamnen och tennisen, finner ni detta trevliga radhus med gaveltomt på Tennisvägen som vi nu har till försäljning. Bostaden är välplanerad och rymmer både familj och vänner med sina fyra sovrum och trevliga sällskapsytor. Utsikt över hav och hamn från flertalet fönster. Lagom och lättskött trädgård med både insynsskyddad uteplats i soligt sydvästläge och uteplats med morgonsol. Till bostaden hör även parkeringsplatser samt garage. 

På Tennisvägen 6 kan ni njuta av sommarpulsen i Båstad eller av boende året runt! Varmt välkomna att boka er visning!
  

ENTRÉPLAN
Väl inne i bostaden möts man av en välkomnande hall med plats för avhängning. I hallen finns badrum, klädkammare samt trappan som leder upp till de övre planen. I anslutning till hallen ligger köket som är modernt inrett och med plats för matbord. Innanför köket ligger tvättstugan. 
Från hallen kommer man även vidare in till det ljusa sällskapsrummet. Detta rum går i vinkel och är försett med stora glaspartier och terassdörr ut mot den soliga uteplatsen i sydväst. 

ÖVRE PLAN
På övre plan knyter den stora möblerbara hallen ihop sovrummen. Samtliga sovrum rymmer både dubbla sängar och garderober. Från hallen når man även badrummet med WC, tvättställ och badkar. 

VINDSPLAN
Vinden är inredd till sovrum, även detta med plats för dubbla sängar och garderober. 

TRÄDGÅRD
Lättskött gavelträdgård inhängnad av häckar, staket och mur. Insynsskyddad uteplats med trädäck och soligt sydvästläge samt del under tak. Även uteplats med morgonsol på framsidan av bostaden. Växthus finns. 

GARAGE
Garaget är idag inrett till gästrum och kan byggas till som rymligare gästhus med WC/dusch, hall och förråd enligt befintligt bygglov.