Bernstein Real estate

När vi leds in i hemmet möts vi av en trevlig sällskaps del, bestående av hall med gäst-wc, ett mindre rum med kakelugn samt den stora salongsdelen. Vidare följer matsal med väggspänt tyg och god plats för ett 12 sittande gäster. Funktionellt och rymligt kök med frukostmatsal och utgång till stor öppen veranda.

 

Ovanplan utgör främst sovdel med plats för arbetsrum och samkväm. Här finns tre sovrum, varav ett är masterbedroom. Två av sovrummen på övervåningen har utgång till verandan. Vidare ligger det ett kaklat badrum på planet och även här finns det en större kakelugn. Gott om förvaringsutrymmen med platsbyggda väggfasta bokhyllor. Trappa leder upp till det hemliga tornrummet.

 

Tornrummet utgör ca 15 kvm och är inramat av fönster. Här kan man skönja hemmets vackra läge och områdets bebyggelse och natur. En fantastisk plats för avkoppling, drink eller nachtspiel.

 

Källare under delar av stora huset och vind över hela huset utom i torndelen. Uppvärmning genom oljeeldning.

I anslutning till nybyggt dubbelgarage om 35 kvm vid tomtens gräns mot gatan finns en ej renoverad ateljé om 35 kvm som byggdes samtidigt som stora huset. Perfekt som kontor eller som uthyrningsdel. I garage finns förråd och vedbod.