Bernstein Real estate

Välkommen till Papegojevägen!

Välkommen till denna påkostade villa med bra läge, rymlig tomt, med närhet till både sandstränderna i söder och väster plus förstklassiga golfbanor. 

Här finns det som gör boendet bekvämt och behagligt med hög livskvalité. Falsterbovillan om totalt 350 kvm är ritad av arkitekt Peter Krabbe. Den är ljus och rymlig samt har en materialstandard som är mycket hög. Villan erbjuder idag två separata bostäder med möjlighet till generationsboende.

Bostaden disponerar bland annat en helt integrerad isolerad vinterträdgård, fem till sex fina sovrum, tre allrum, tre badrum, bastu, två braskaminer, väl tilltagna ytor för egen verksamhet eller ateljé, stenlagda uteplatser, isolerat dubbelgarage och generös uppställningsplats för bilar. Till detta en vacker och helt insynsskyddad vintergrön trädgård om 1220 kvm.

Interiören är påkostad och genomtänkt med bland annat massiv ektrappa med vacker ledstång, vitkalkad blockpanel med infällda spottar i tak. SieMatic-kök, centraldammsugare, Velfacfönster och en vinterträdgård med stora låsbara Schüco-partier. Villan har genomgående golvvärme och tack vare ett jordvärmesystem, en mycket låg energiförbrukning.

HUVUDBOSTAD VÅNINGSPLAN

Entréplan, avdelning A

Stort sällskapsrum med integrerad köksavdelning. Genomgående klinkergolv med golvvärme och putsade vita väggar. Vinterträdgård med Schüco-glaspartier. Köksinredningen från SieMatic har en vit rilad lucka med grepplist i aluminium. Rejäla bänkskivor i svart granit. Fläkt från Gaggenau. All övrig maskinell utrustning i köket är från Siemens. Här finns ugn och spishäll, mikrovågsugn samt dubbla kyl-/frysskåp.

Badrum

Svart klinkergolv och vitkaklade väggar är ett genomgående tema i de tre badrummen. Detsamma gäller den klassiska badrumsinredningen i körsbär med svarta bänkskivor.

Tvättstuga/grovkök i huvudbostad

Vitt kakel, svart bänkskiva. Torktumlare och tvättmaskin från Siemens. Skjutdörrsgarderober.

Övre plan

Skeppsgolv från Junkers. Fönsterbänkar i komposit. Masterbedroom med skjutdörrsgarderober, walk-in-closet och badrum ensuite, duschplats med bastu samt handdukstork. Stort sovrum/ateljé samt mindre sovrum/kontor.

Entréplan, avdelning B

Öppen planlösning med braskamin och stora fönsterpartier med utgång till egen skyddad uteplats i västerläge. Köket är vitt med blanka luckor och utrustat med keramikhäll, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn och ugn. Kyl och frys i rostfritt från Siemens.

Övre plan

En ektrappa leder upp till övre plan som har två bra sovrum. Badrum med dusch, duschvägg i glas, handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Gym/Yogarum/Kontor

Detta rum med många användningsområden, har stora glaspartier ut mot trädgårdens västra del samt separat ingång.