Bernstein Real estate

Modern Brf enhet i New England stil

Modernt boende med en härlig New England känsla på ett attraktivt läge i Skummeslövsstrand intill Båstad. Radhus i form av Brf, inbäddad i grönska och med väl genomtänkt planlösning och byggår 2017. Bostaden utgör 2 plan om totalt 112,5 kvm. Allt är smakfullt byggt med trevligt val av material och design.

Vi möts av en inbjudande uteplats innan vi stiger in i hall med gäst wc. Entréplan inger en härlig öppen och ljus känsla där matplatsen leder in till köket och vidare till ett större vardagsrum. Plats för samkväm i större soffparti med utgång till det fria. Uteplats med möjlighet för att grilla eller kicka boll på ängen intill. Perfekt för familjen och vänner att umgås på. På planet finns även ett badrum med dusch samt en tvättstuga med förvaring. Övervåningen innehar tre sovrum samt en större allrum som kan göras om ett ännu ett sovrum om så önskas. Här finns ytligare ett badrum med badkar.

Enheten har två mysiga uteplatser med morgonsol på framsidan och kvällssol på baksidan samt en stenlagd parkering finns med plats för två bilar.  Strax intill ligger även aktiviteter såsom padel och närhet till transport och tåg för den som pendlar. E6an, västkustbanan och två flygplatser (Halmstad och Ängelholm/Helsingborg). Ett par minuter från bad invid Skummeslövs sandstrand. Ett perfekt familjeboende passar också för det äldre- eller yngre paret eller som sommarboende.

För mer information kontakta Catharina Bernstein 070-788 84 70 alt. assisterande Ulrika Widmark på 072-323 74 03

Övrig information

Namn: Brf Strandheden (Äkta förening) med 27 enheter. För mer information - se ÅR och stadgar (se övriga dokument)

Lägenhetsnummer i föreningen: 26 

Andel i föreningen: 3,7 % 

Andel av årsavgift: 3,7 % 

Föreningen äger marken 

Föreningen tillåter juridisk person