Bernstein Real estate

Marinavägen 2 i Torekov

Med utsikt mot Torekov kyrka såväl som ner mot vattnet och Hallands väderö finner vi denna familjevilla. Uppfört år 1980 med stor dignitet och tanke samt funktion. Ett hem som är byggt för att bo i året runt och en mycket välmående fastighet med ytterst välplanerade 205 kvm. Två plan med 3-4 sovrum, vardagsrum, kök, sällskapsdel samt källare. Tegelfasad med tak av betongpannor. Mörk träpanel på gavel och fönsterpartier. Större trädgårdstomt med planteringar. I väster kan solnedgången skönjas från flertalet av hemmets fönsterpartier. Upprustningsbehov föreligger. Fastigheten lämpar sig väl för året runt boende. Med lite tanke, fantasi och finess kan familjen skapa sig en sommar och vinter oas mitt i centrala Torekov. Några 100 meter till såväl strand, vatten som nöje.

Hemmet utgörs av tre plan, entréplan, ovanplan och källare. Vi stiger in i hallen på entréplan och därifrån går vi vidare till öppet vardagsrum med kamin. Via rummet kan vi gå ut till den omfamnande trädgården. Köket angränsar till hallen såväl som sovrum och badrum. Möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum. Härifrån nås det övre planet. Detta utgör en övre hall som kan användas som ett sällskapsrum, vidare finns det 3 sovrum samt badrum. Balkong på den södra gaveln vy i alla väderstreck, över Torekov centrum, mot hav och kyrka. 

Källaren nås via trappa samt från trädgård. Denna är stor och torr. Golv av sten i betong. Gott om förvaringsutrymmen såväl som tvättstuga. Rum för den händige som önskar verkstad eller gym. 

Trädgården utgör 1052 kvm gräsmatta med anlagda rabatter. Genomtänkt och strukturerad med en platsbygd lekstuga. Uteplatser för att lapa sol och grilla på. Parkeringsplats för bil och garage. 

Övrigt

Fastigheten säljs med friskrivning från Dolda fel, renoveringsbehov föreligger, kamin, garage, lekstuga, balkong. Energideklaration och besiktning är genomförda.

För mer information eller visning, vänligen kontakta ansvarig mäklare, catharina@bernstein.se