Bernstein Real estate

Kontakta oss

Önskar ni ta del av våra hem under Private Sales vänligen lämna kontaktuppgifter nedan.

PRIVATE SALES

Bernstein kan erbjuda dig som söker ett unikt hem ett stort urval av hem som säljs under lyckta dörrar. Vi har i dagsläget ett flertal hem till försäljning i Stockholmsområdet, på Djurgården, på Djursholm såväl som i skärgården. Vi har även magiska hem i Skåne, på bästa läge i Båstad, i Torekov samt på Bjärehalvön och längs med kusten ner mot Falsterbo i söder.

För att få mer information om dessa hem, vänligen kontakta Catharina Bernstein på 070-788 84 70 alt. catharina@bybernstein.com.

VAD INNEBÄR PRIVATE SALES

- EN FLEXIBEL LÖSNING MED HÖGRE SERVICEGRAD

Flertalet förmedlingar sker ofta bakom lyckta dörrar. Att sälja hem privat genom oss kan vara helt rätt alternativ för dig som önskar en diskret, snabb, framgångsrik och flexibel försäljningskanal. Vi erbjuder stora möjligheter att skräddarsy en process för ditt hem och genomföra en försäljning vid sidan av den vanliga öppna marknaden.
 

SÄLJ

Rätt köpare kan mycket väl finnas nära till hands, bland våra befintliga kunder? Vid Private Sales kommer vi tidigt i din säljprocess. Genom vårt unika nätverk, av potentiella köpare av ett hem, kan våra mäklare lokalisera rätt kund för ditt objekt. Vi skapar en så kallad underhandsmarknad, där en försäljning av ditt hem kan ske under lyckta dörrar och ej offentliggörs. Vi matchar våra kunder mot intressanta objekt som stämmer in på kundens profil. Detta är ett smärtfritt och framgångsrikt sätt att sälja sitt hem på. Vi har flertalet referenser när det kommer till denna form av försäljningsprocess.

Kontakta gärna vårt team för mer information.
 

KÖP

Det kan vara så att du söker ett större eller ett mindre hem pg.a. ändrad familjesituation eller arbetssituation, att du söker ett nytt drömhem, att du söker en investering etc. Vänd dig till oss med dina önskemål, så skall vi göra allt för att finna hemmet du söker. I och med vår tidiga kännedom och genom vår metod, så kan vi hitta rätt hem åt dig. Denna går ut på att vi genom vårt nätverk på ett tidigt stadium har kännedom om objekt som är på väg in på marknaden. Innan den offentliga marknaden har nåtts av informationen ser vi till att presentera hem som passar din profil genom s.k. matchningsförfarande.

Private sales är ett smidigt sätt att finna sitt drömhem på. 

Kontakta gärna vårt team för mer information.