Bernstein Real estate

ATT SÄLJA

En privat fastighetsaffär är ofta förenligt med ett känslosamt beslut såväl som ett av de största affärerna en person gör genom livet. Att processen skall upplevas som behaglig oavsett omständigheter är en självklarhet och att vi skall alltid finnas till hands. Kontakta våra mäklare här.

Bernstein Real Estate är mäklaren som hjälper er att sälja ett hem som har det lilla extra, ett hem som t.ex. är lägesmässigt och arkitektoniskt unikt. Vi förmedlar hem som har en egen historia att berätta, magiska hem. 

Flertalet förmedlingar sker ofta diskret bakom lyckta dörrar. Om man önskar att sälja utan offentlig exponering, så erbjuder vi möjligheten att sälja genom s.k. private sales. Rätt köpare kan mycket väl finnas nära till hands, bland våra befintliga kunder? Private sales ger en möjligheten till en framgångsrik och smidig förmedling av ditt hem. Läs mer under private sales.

RÅDGIVNING

En privat fastighetsaffär är ofta förenligt med ett känslosamt beslut såväl som en av de största affärerna en person gör i livet. Därför kan det finnas ett behov av att få rådgivning. Att processen skall upplevas som behaglig oberoende av omständigheter är en självklarhet. Vi vill hjälpa er oavsett var i livspusslet ni befinner sig.

Bernstein vill vara er rådgivare under hela köp- och säljprocessen. Vi erbjuder kreativa, trygga och skräddarsydda lösningar. Vi inspirerar under hela processen, och ser det som en resa från nätet in i det verkliga hemmet.

Våra mäklare är valda med stor omsorg och samtliga har många års erfarenhet av hem och bostadsmarknaden. Oavsett vem du konsulteras av kommer rådgivningen vara professionell, det kan handla om styling inför försäljning eller inredning, juridisk expertis, ombyggnation eller kanske en mer generell konsultation om marknaden. Vidare, vi utför värderingar för banklån, för bodelning eller annat.

Vi konsulterar på timbasis eller efter skräddarsydd lösning utifrån önskemål och uppdragets storlek. Välkomna att kontakta någon av våra mäklare för rådgivning.