Bernstein Real estate

PRIVATE SALES

Flertalet förmedlingar sker ofta bakom lyckta dörrar. Att sälja hem privat genom oss kan vara helt rätt alternativ för dig som önskar en diskret, snabb, framgångsrik och flexibel försäljningskanal. Vi erbjuder stora möjligheter att skräddarsy en process för ditt hem och genomföra en försäljning vid sidan av den vanliga öppna marknaden. Se Private Sales för mer information.

HELA HEM

Ett hem innehåller fast- och/eller lös egendom och oftast tusentals föremål. Vi har ett samarbete med Bukowskis auktioner, när det kommer till att optimera en helhetslösning för våra kunder vid försäljning av ett helt hem, d.v.s försäljning av lösöre och fastighet eller bostadsrätt.

KÖP

Vi inspirerar under hela köpprocessen, och ser det som en resa från nätet in i det verkliga hemmet. Vi är det naturliga valet vid köp av ett nytt hem. Vi har lång erfarenhet och bistår med juridisk dokument, samarbeten med finansieringsinstitut och kan via ett brett nätverk hjälpa till att lösa eventuellt uppkommen situation i en köpprocess. Se Köpa för mer information.

SÄLJ

Vi är specialister på att sälja hem som har det lilla extra. Hem över hela landet, hem som har en egen historia att berätta, magiska hem. Ofta är de unika arkitektoniskt, har ett unikt läge eller något annat intressant som tilltalar. Vi kan även erbjuda er en Private sales process. Om det är ett dödsbo som avser att avyttra ett hem så har vi processer för detta. Vi hjälper till med att kontakta leverantörer av tjänster såsom städ, styling, juridik, finansieringsinstitut, skatteexpertis etc. Se Sälja för mer information.

VÄRDERING OCH RÅDGIVNING

Vi utför värderingar, kostnadsfritt i samband med en bostadsförsäljning. För andra ändamål, såsom för bank, tar vi betalt för tjänsten. Vi värderar med ett fast pris alternativt konsulterar vi på timbasis eller efter skräddarsydd lösning utifrån önskemål och uppdragets storlek. Vi kan hjälpa er med styling tips inför försäljning eller inredning;, beskattning vid transaktion, ombyggnation eller kanske en mer generell konsultation om marknaden. 

Välkomna att kontakta någon av våra mäklare för värdering och rådgivning.