Bernstein Real estate

VI FÖRMEDLAR GODS, GÅRDAR OCH SLOTT!

09 jan 2021,

Ta gärna del av vår intervju i senaste upplagan av magasinet Gods & Gårdar

Gods & Gårdar.pdf 

VD Catharina Bernstein i intervju med Golfbladet.se

VD Catharina Bernstein i intervju med golfbladet.se.

DI önskade Bernsteins syn på marknaden

DI önskade Bernsteins syn på marknaden.

di.pdf 

Bernstein Real Estate uppmärksammas i Kvällsposten och Expressen

Bernstein Real Estate uppmärksammas i Kvällsposten och Expressen.

Expressen 2020-03-11.pdf  Kvällsposten 2020-03-11.pdf 

Catharina intervjuas av SVDs affärsresenären

Catharina intervjuas av SVDs affärsresenären.

Svenska Dagbladet 2020-03-15.pdf 

VD har ordet i tidningen Fastighetssverige

VD har ordet i tidningen Fastighetssverige om trenden som kan få en boost av krisen.

Fastighetssverige2.0.pdf 

VD i Expressens TV

I följande länk till Expressen TV kan ni höra VD Catharina Bernstein berätta om verksamheten "behind the scenes". Expressen

NHL-stjärna väljer oss

16 jan 2019,

Läs mer om vår uppmärksammade förmedling av ett hem till NHL- stjärna på den skånska slätten. Ett av många kändishem som mäklarfirman lyckats väl med. Se vidare Aftonbladet

Exklusiv intervju av DI med vinnarskalle och VD för Real Estate

Exklusiv intervju av DI med vinnarskalle, tillika VD för Real Estate Catharina sitter även i Kungliga Lawn tennisklubbens styrelse och vann nyligen an av näringslivets mest prestigefyllda tävlingar. Vid seger banketten saknade hon bara Mozart, McEnroe -och lakrits. Läs mer.

Läs om oss i intervju på Realtid.se

Läs hela intervjun där vår VD och grundare Catharina Bernstein berättar om våra försäljningar och hur vi arbetar inom bolaget

VI HAR GJORT DET IGEN!

04 nov 2016,

Vi har nu lyckats förmedla Sveriges dyraste fritidshus, vilket Affärsvärlden har uppmärksammat, se länk här. Affärsvärlden Slutpriset hamnade på 158 000 kr per kvm.

KÄND SKÅDESPELARE KÖPER STORA LUNDBY

Herrgårdsfastigheten Stora Lundby har förvärvats av skådespelaren Mikael Persbrandt och hans sambo Sanna Lundell. Vi lyckades förmedla denna välbevarade pärla i Nynäshamn till ett lyckligt par. Här finns både jaktmöjligheter, stall och pool. Expressen, Hänt och Posh24 har skrivit om nyheten.

VILLA FRANKENBURG SÅLT

Den mytomspunne låtskrivaren Ralph Lundsten har nu sålt sitt livs verk Pink Palace, Villa Frankenburg i Saltsjö-Boo. The Huffington Post har skrivit en artikel som kittlar nyfikenheten.

VI SÅLDE TILL HUGH GRANT!

Den brittiske världsstjärnan Hugh Grant har köpt ett hus i attraktiva Torekov i Skåne. Priset för villan är sex miljoner kronor och Bernstein Real Estates VD Catharina Bernstein var ansvarig för försäljningen. Både Aftonbladet, DI Lokaltidningen och Expressen har skrivit om försäljningen.

HISTORISKA VINGSLAG I TOREKOV

Sankta Toras väg - ett kulturarv i Torekovs fiskeläge, beläget bland de charmiga kullerstensgatorna och de pittoreska gatuhusen, med vy över Väderön.BåstadLokal, DIWeekend, Helsingborgs Dagblad, Expressen och DI har skrivit om försäljningen.

KUBEN FURILLEN PÅ GOTLAND

Vi har äran att förmedla Kuben, ett i särklass unikt hem i Furillen, Gotland. The Wall Street Journal var först att snappa upp nyheten. Även Nyheter24, SkönaHem, Branschkanalen, Gotland,Svenskbyggtidning, PlazaMagazine, Myhome DI och SvD har skrivit om det spektakulära hemmet.

SWEDISH OPEN

Vi var självklart på plats under Swedish Open i Båstad. Här vimlade otaliga tennisstjärnor och nöjesprofiler, inte minst Serena Williams och skådespelaren Hugh Grant. Den 23 juli bjöd Real Estate in till VIP-event och vi vill passa på att tacka alla våra kunder för en fantastisk tillställning. Fortsätt njut av sommaren!

BERNADOTTES VILLA KUNGSBERGA SÅLD

Greve Carl Johan Bernadottes tidigare bostad Villa Kungsberga har sålts av oss. Fastigheten har genom året haft många celebra gäster såsom Greta Garbo, Birgit Nilsson och flera europeiska kungligheter. HD

Vår framgångssaga

Bernstein Real Estate och dess VD Catharina Bernstein har toppat allas förväntningar sedan starten 2013. Sydsvenskan HD Lyx DN

MILJARDÄR KÖPER MELKER ANDERSSONS SOMMARHUS

Vi har förmedlat försäljningen av stjärnkrögaren Melker Anderssons sommarhus på Ekerö. Nu är hemmet åter i redarfamiljen Wallenius ägo, skriver Affärsvärlden.

"ZÄTA" SÄLJER LYXIGT SOMMARHUS

Vi har förmedlat försäljning av hockeyproffset Henrik "Zäta" Zetterbergs lyxiga sommarhus i Skåne (Expressen).