Bernstein Real estate

Kontakta oss

Catharina Bernstein

VD
Registrerad fastighetsmäklare/Civ. Ek DHS
Telefon: 08-120 487 00, 070-788 84 70
E-post: catharina@bybernstein.com

Catharina Bernstein har de senaste femton åren arbetat som en av de mest seniora och främsta mäklarna i Sverige. Under sina yrkesår har hon specialiserat sig på exklusiva hem och har agerat hovleverantör till flertalet kunder som sökt ett speciellt utvalt hem. Allt från praktvillor och herrgårdar, specialvillor, sjöställen och våningar. 2004 startade hon bl.a. Skeppsholmen Sotheby´s verksamhet i Båstad på Bjärehalvön, därefter (2013) byggde hon upp auktionsfirman Bukowskis fastighetsdel som idag är Bernstein Real Estate. Hon har även erfarenhet från finansbranschen. Catharina har magisterexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Sin medfödda vinnarinstinkt toppas även av hennes internationella karriär inom tennis, där hon har representerat landslaget, spelat professionell tennis på WTA-touren, deltagit i Wimbledon och är flerfaldig svensk mästare.

Att göra lyckosamma affärer är det jag brinner för!

Jan Ulvenäs

Jan Ulvenäs

Partner
Registrerad fastighetsmäklare/Civ. Ek.
Telefon: 076-889 97 85
E-post: ulvenas@bybernstein.com

Jan har lång erfarenhet av att förmedla unika hem och har en förkärlek till att hantera profilhem. Han har under årens lopp sålt både gods och gårdar, slott med eller utan skog, skärgårdsställen, kulturhem, villor och våningar över hela Sverige. De senaste nio åren har Jan arbetat som senior vice president på mäklarfirman Eklund Stockholm New York. Han har bl.a. förmedlat Thorskogs- och Snogeholms slott. Jan är även utbildad civilekonom med erfarenhet från företagsfinansiering samt innehaft chefsroller för Sveriges Turistråd såväl som vid Cambridge Technology Partners Scandinavia. Kultur med opera och sång är mycket uppskattat. Vidare har Jan skrivit boken ”Svenska Herrgårdar - ett kulturarv som inspirerar”. Här lyser hans passion för arkitektoniska underverk och historian kring de objekt han förmedlar, igenom.

För mig är det viktigt att med ett djupt engagemang, kryddat med energi och tålamod, lyckas förmedla all information till berörda parterna i en affär. En försäljning av unika objekt kräver ofta det lilla extra!

Åsa Bringevall

Åsa Bringevall

Assistent Telefon: 073-07 00 601
E-post: asa@bybernstein.com

Med en bakgrund som Executive Assistant på ett flertal stora företag har Åsa ett stort ordningssinne och är mycket serviceinriktad. Hon kommer att fortsätta denna bana hos oss på Bernstein Real Estate, vilket vi ser fram emot med stor glädje, där Båstad och Torekov kommer att vara hennes fokus. Hon har även arbetat med rekrytering såväl som inom hotell- och restaurangbranschen. Åsa har tagit examen i Schweiz, där hon var bosatt i 12 år. Hennes ursprung är från Småland och numera är hon bosatt i Halmstad. 
 
Jag brinner för att leverera en hög service och att ge en trygghet för kunden