Bernstein Real estate

Wrangelsborgs 218 - på gräddhyllan med tennisbana

Idylliskt belägen invid Ringsjöns västra sidan, ligger denna unika fastighet med stor parktomt om 8300 kvm. Vi leds fram till fastigheten via Höörs gräddhylla som löper längs med vattnet. Den ligger i en så kallad ”gated community” med vägbom och här återfinns enbart ett begränsat antal fastigheter. Fastighetens läge är en hemlig oas med nära anknytning till stadslivet. Bara några 100-tals meter från fastigheten når vi strandkant med Bosjökloster i blickfång.

Via trädallén möts vi av en stor uppfart och rakt framför oss ligger en centralt placerad grustennisbana med tennispaviljong. Här har många av Sveriges främsta tennisspelare gästspelat. Banan omringas av vacker park- och tomtmark.

Bostadshuset är utformat i ett plan och utgör 150 kvm boarea samt 70 kvm biarea. Möjlighet finns enligt kommunen att utvidga hemmet till två plan. Hemmet utgörs av stora öppna ytor såsom kök med matdel samt vardagsrum och hall. Husets terrass ramar in byggnaden och är en uppskattad yta för familjen. I vardagsrummet finns det en kamin som både skapar en mysig stämning och är energisparande på vintern. Vidare finns det tre sovrum, stort badrum samt gäst-wc. Tvättdel med stort garage, förråd, verkstad samt gästdel. Gästhuset är utrustat med dusch och toalett, som erbjuder en övernattningsmöjlighet för minst en person eller omklädning och dusch för tennis-gäster.

Wrangelsborg 218 lämpar sig väl för permanent- såväl som fför ritidsboende. För den tennisälskande såväl för den som uppskattar ett funktionellt familjeboende med vacker natur i centrala Skåne. Bakom fastigheterna ligger ett vackert naturreservat, där man kan gå en skön och lugn promenad. Närhet till vatten, slottsmiljö och ett grönskande landskap.Via E22 nås Lund på 15 min och Höör city på ett par minuter. Närmaste flygplats är Sturup.

För mer information, vänligen kontakta catharina@bernstein.se