Bernstein Real estate

Vår story 

Bernstein, med ett ursprung från ett av Nordens exklusiva auktionshus, har förmedlat profilhem hem sedan 2013 och även dessförinnan. Våra mäklare har besökt många palats, gods- och herrgårdar, praktvillor, specialvillor, sjöställen och våningar. Alla i vårt team, har förutom mäklarlicens en civilekonomexamen och många år av samlad erfarenhet av bostads- och fastighetstransaktioner. Vår affärsidé bygger på att ha ett så kompetent team som möjligt och som sätter affären och kunderna i första hand. Genom vår färdighet, finess och skicklighet samt väl omhändertagna kundrelationer, lyckas vi allt som oftast med ett lyckat matchningsförfarande av säljare och köpare som mynnar ut i en slutlig bostadstransaktion. 

Du som söker efter eller vill sälja ett hem får därmed inte bara möta några av de skickligaste och mest välmeriterade mäklarna i Sverige, du får även tillgång till år av samlad kunskap när det kommer till förmedling av unika hem. Genom att vårt team har många år samlad erfarenhet från såväl svenskt näringsliv som från fastighetsbranschen har vi en möjlighet att agera rutinerat, snabbt, smart och smidigt när det gäller att förmedla ett hem. 

TEAM BERNSTEIN

Vi är mäklaren som hjälper er att sälja eller köpa hem som är kulturellt, arkitektoniskt eller lägesmässigt unikt, ett hem med det lilla extra. Alla hem har en egen magi och historik. Vi erbjuder våra kunder en resultat fokuserad och trygg process med fokus på att maximera värdet för såväl säljare som köpare. Vi är bäst när det gäller!

Vi finns i Stockholm och Båstad. Vi har även ett internationellt nätverk runt om i världen.

Hos oss möter du seniora och hungriga mäklare. Mot bakgrund av specialistkunskaper inom allt från arkitektur till kännedom om område, föreslår vi rätt mäklare för dig. Kontakta våra mäklare här!

Mäkleriet är idag en av de ledande nischade firmorna i landet som utmärks av sina fina prestationer och track record på den svenska bostadsmarknaden. De flertalet lyckade förmedlingar av unika hem som bolaget lyckats förmedla kan ni se under våra referensobjekt.

Är du en högpresterande mäklare med oändliga ambitioner? Kontakta oss idag!